Termeni si Conditii

 1. Acceptarea termenilor

  Carbon Solutions Global Ltd. (numita in continuare „Carbon Solutions” sau „noi”) cu sediul legal la Dalton House, 60 Windsor Avenue, Londra, SW19 2RR, Marea Britanie, cod fiscal 8100946, furnizeaza servicii online supuse urmatorilor Termeni si Conditii (numite in continuare „TAC”).  Atunci cand utilizati, va inregistrati si/sau va inscrieti pentru anumite servicii oferite de Carbon Solutions, dumneavoastra (numit(a) in continuare „dumneavoastra” sau „vizitatorul paginii web” sau „utilizator” sau „client” sau „parte contractanta”) si Carbon Solutions Global va veti supune oricaror instructiuni sau reguli aplicabile acestui tip de servicii. Toate aceste instructiuni sau reguli sunt astfel incorporate prin citare in TAC.

 2. GENERAL

  Carbon Solutions administreaza si intretine aceasta pagina web (denumita in continuare „Pagina web” sau „Pagina”). PRIN UTILIZAREA ACESTEI PAGINI WEB, SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE FORMULATE AICI. 

  Carbon Solutions rezerva dreptul de a schimba, modifica sau actualiza TAC in orice moment fara notificare. Data celei mai recente actualizari este prezentata mai jos.

 3. Depuneri

  Cu exceptia cazului in care se prevede altfel intr-un acord scris separat intre dumneavoastra si Carbon Solutions, sunteti de acord ca orice materiale, inclusiv, dar nu limitat la intrebari, comentarii, sugestii, idei, descoperiri, planuri, note, desene, materiale originale sau creative sau alte informatii furnizate de dumneavoastra sub forma de e-mail sau depuneri electronice transmise la Carbon Solutions, sau postari pe aceasta pagina web, sunt ne-confidentiale si vor deveni proprietatea exclusiva a Carbon Solutions in cea mai mare masura permisa de legea aplicabila. Carbon Solutions va detine drepturi exclusive si va avea drept de utilizare fara restrictii a acestor materiale pentru orice scop, comercial sau de alta natura, fara recunoastere sau compensatie suplimentara pentru dumneavoastra. In cazul in care legislatia in vigoare impiedica Carbon Solutions sa devina singurul proprietar al oricaror astfel de bunuri, atunci aceasta prevedere va deveni efectiva si va acorda Carbon Solutions (cu drepturi neingradite de cesiune) un drept perpetuu, global, platit in intregime, neexclusiv (inclusiv orice drepturi morale) si licenta de a face, utiliza, vinde, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea lucrari derivate din, distribui, comunica cu publicul, executa si afisa continutul (in totalitate sau in parte) in toata lumea si/sau incorpora in alte lucrari, in orice forma, media sau tehnologie cunoscuta acum sau dezvoltata ulterior, pe intreaga durata a oricaror drepturi care pot exista in orice astfel de material.

 4. Denegarea responsabilitatii

  ACEST SITE SI MATERIALELE DIN ACEST SITE SUNT FURNIZATE "CA ATARE" SI "ASA CUM SUNT DISPONIBILE", FARA GARANTII DE ORICE FEL, EXPLICITE SAU IMPLICITE. CARBON SOLUTIONS NU OFERA NICIO GARANTIE, EXPLICITA SAU IMPLICITA, INCLUSIV, DAR NU LIMITAT LA, GARANTII IMPLICITE DE COMERCIALIZARE, POTRIVIRE PENTRU UN ANUMIT SCOP, TITLU SI NEINCALCAREA LEGISLATIEI. CARBON SOLUTIONS NU GARANTEAZA FAPTUL CA MATERIALELE DIN ACEST SITE SUNT CORECTE, COMPLETE, FIABILE, CURENTE SAU FARA ERORI. CARBON SOLUTIONS NU REPREZINTA SAU GARANTEAZA CA ACEST WEBSITE SAU SERVER(ELE) SALE SUNT LIPSITE DE VIRUSI SAU ALTE COMPONENTE DAUNATOARE.

 5. Produse & servicii

  Carbon Solutions ofera in prezent online pagini web, sisteme, resurse, servicii si produse pe care incercam sa le imbunatatim continuu. Cu exceptia cazului in care in mod explicit este specificat altfel, orice caracteristici noi care imbunatatesc sau extind serviciul curent vor fi supuse TAC. 

  Carbon Solutions isi rezerva dreptul, in orice moment si periodic, de a modifica sau intrerupe, temporar sau permanent, serviciul (sau orice parte a acestuia) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca Carbon Solutions nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciului. 

  Produsele si/sau serviciile sunt insotite de o descriere completa si corecta a articolului din oferta. Descrierea este suficient de detaliata pentru a face posibila evaluarea produsului in mod corespunzator. Daca Carbon Solutions utilizeaza imagini, acestea vor fi o reprezentare fiabila a produsului si/sau serviciului din oferta. Erorile sau greselile aparente in elementele din oferta nu au caracter obligatoriu pentru Carbon Solutions. 

  Fiecare descriere a unui articol contine suficiente informatii astfel incat sa fie clar ce drepturi si obligatii sunt asociate cu acceptarea produsului si/sau serviciului din oferta. Acestea includ dar nu sunt limitate la:


  1. pretul, inclusiv taxele;

  2. orice costuri asociate cu expedierea si manipularea;

  3. modul in care acordul va fi incheiat si actiunile necesare pentru aceasta;

  4. aplicabilitatea oricarui drept de retragere;

  5. metoda de plata, expediere sau punere in aplicare a acordului;

  6. perioada in care acceptarea ofertei, inclusiv pretul, raman valabile.


  Produsele si serviciile continute pe aceasta Pagina web sau furnizate de Carbon Solutions sunt destinate pentru uzul dumneavoastra personal si nu pot fi distribuite sau utilizate in scopuri comerciale. 


  Carbon Solutions are dreptul sa externalizeze unul sau mai multe dintre produsele si/sau serviciile sale in oricare dintre filialele sale locale.


  Proiectul nostru Clear Plate, primul proiect agricol din lume care generează credite de carbon, joacă un rol cheie în rândul tuturor proiectelor noastre care au drept scop compensarea emisiilor de dioxid de carbon din atmosferă. Proiectul Clear Plate produce unități VER. Vânzarea acestor credite de carbon în cadrul așa-numitelor ”vânzări preliminarii” a început cu 19 martie, 2014.

  Aceste vânzări preliminarii vor avea loc în viitor. Acest lucru înseamnă că creditele de carbon rezultate din Proiectul Clear Plate nu vor fi intra imediat în posesia clientului, la momentul achiziției. În conformitate cu viitoarele condiții, aceste unități vor fi emise la o dată nedeterminată după cumpărare. Carbon Solutions Global se angajează că va emite și va retrage creditele de carbon în același timp, în termen de o sută optzeci (180) de zile de la data achiziționării. Actualizări cu privire la retragerea și distribuirea creditelor de carbon vor fi trimise clienților implicați sub formă de notificări online. După primirea unei astfel de notificare, clienții care au unități de reducere a emisiilor pot verifica faptul că creditele lor au fost retrase printr-un registru intern operat de către Carbon Solutions Global, totul fiind realizat cu cea mai mare transparență.

  În cazul în care Compania nu respectă termenul de 180 de zile în ceea ce privește livrarea creditelor de carbon aferente proiectului, va substitui creditele folosind alte proiecte sau un rating diferit, în funcție de cantitatea de credite inițial cumpărate sau valoarea inițială de vânzare.

  Clienții care acceptă această ofertă preliminară de vânzări pot solicita ca acordul cu privire la vânzarea unitățiilor voluntare de reducere a emisiilor (VERPA) să le fie trimis ca o completare a Termenilor și Condițiilor, după completarea formularului de comandă, alegerea proiectului și după realizarea plății.

 6. Servicii

  1. Masurati

   1.1 Calculator

   Calculatorul amprentei de carbon este furnizat de catre Carbon Solutions, cu scopul specific de a creste responsabilitatea individuala si de a reduce concentratiile de CO2 si de alte gaze cu efect de sera pentru a atenua schimbarile climatice. Pentru a determina emisiile unei anumite activitati (cum ar fi transportul aerian) Carbon Solutions ofera un calculator al amprentei de carbon, in scopul de a oferi clientilor sugestii cu privire la cantitatile de emisii care urmeaza sa fie compensate pentru aceasta activitate.

   1.2 Dezvaluirea informatiilor

   Calculele emisiilor de carbon realizate de Carbon Solutions se bazeaza pe cele mai bune informatii disponibile si sunt folosite pentru a determina o cantitate adecvata de CO2 in scopul compensarii emisiilor de carbon. Calculele sunt supuse unei revizuiri anuale regulate pentru a reflecta practica rezonabila in acel moment si poate include orice informatii noi cu privire la emisiile de gaze cu efect de sera din transportul aerian sau alte surse de emisii. Daca aceasta informatie se modifica, Carbon Solutions nu are nicio responsabilitate de a compensa orice emisii suplimentare din tranzactiile anterioare. 


   Carbon Solutions compenseaza emisiile exclusiv pe baza cifrelor furnizate de client si nu este responsabila pentru compensarea oricarei cantitati de CO2 emisa de produse, servicii sau procese in afara domeniului de aplicare al celor convenite sau ca urmare a unor erori in raportarea clientului sau in calcule. Carbon Solutions a luat toate masurile rezonabile pentru a se asigura ca datele mentionate in acest document sunt adevarate si corecte in toate aspectele semnificative, la data calcularii. In timp ce toate eforturile au fost facute pentru a asigura acuratetea datelor prezentate, Carbon Solutions nu face nicio declaratie sau ofera nicio garantie, expresa sau implicita, cu privire la exhaustivitatea, acuratetea, adecvarea, calitatea sau potrivirea informatiilor pentru orice anumit scop sau utilizare si toate declaratiile sau garantiile de acest gen sunt excluse in mod expres in cea mai mare masura in care astfel de declaratii sau garantii pot fi excluse prin lege.

  2. Reduceti

   Ca parte a serviciilor Carbon Solutions, noi oferim solutii pentru reducerea emisiilor de carbon. Aceste servicii sunt off-line, prin urmare, nu sunt parte a acestei pagini web:


   1. Evaluarea emisiilor de carbon

   2. Managementul emisiilor de carbon

   3. Optimizarea consumului de energie

   4. Analiza ciclului de viata

   5. Software de urmarire a emisiilor de carbon

   6. Verificare

   7. Servicii de monitorizare a emisiilor de carbon

   8. Managementul lantului de aprovizionare

   9. Formare si workshop-uri

   10. Consultanta Marketing Blue

   11. Raportare CSR

   12. Promovarea Brandului, Produsului & Serviciului

   13. Reingineria procesului business


   Daca sunteti interesati de aceste servicii, va rugam sa ne contactati la sales@carbonsolutions.cc.

  3. Compensati

   Carbon Solutions foloseste consideratiile clientilor sai – cu exceptia cazului in care conditiile in cazuri individuale sunt prevazute explicit altfel, cum ar fi in proiectele forestiere – numai pentru generarea si/sau achizitionarea Reducerilor Verificate ale Emisiilor de Carbon (VER) in conformitate cu Verified Carbon Standard, Gold Standard, Plan Vivo , REDD sau alte standarde atestate. Verificarea VER se efectueaza de catre auditori independenti acreditati ONU, cum ar fi TUV, SGS si BUREAU VERITAS. Drepturile de emisie generate si/sau achizitionate vor fi retrase de catre Carbon Solutions prin intermediul unui registru independent si, astfel, vor fi retrase definitiv si irevocabil de pe piata pentru drepturi de emisie, cu exceptia cazului in care un client ne-a notificat cu privire la intentia sa de a transfera aceste drepturi intr-un alt cont al unui registru valid si a facut uz de optiunea de a transfera in loc ca noi sa reducem acele emisii de carbon. 


   Retragerea VER compenseaza emisiile de gaze cu efect de sera. In plus, retragerea VER poate fi achizitionata independent de calculatorul amprentei de carbon (ceea ce este considerata ca o donatie care contribuie la protectia climei). 

   Versiunea cea mai recenta a acestor Termeni si Conditii, afisate pe acest site ca fiind valabile de la data intrarii in relatii contractuale, se aplica intotdeauna. Aceasta afirmatie este adevarata pentru toate relatiile dintre Carbon Solutions si clientii sai. 

   Acesti Termeni si Conditii se aplica exclusiv. Conditiile opuse sau care deviaza, si care nu au facut parte initial din acesti Termeni si Conditii, dar sustinute ca valabile de catre un client, nu vor fi recunoscute decat daca Carbon Solutions a fost de acord cu acestea intr-un caz special in scris.

   3.1 Retragerea

   Orice servicii de compensare aplicabile includ angajamentul Carbon Solutions de a aranja fie ca un Proiect de Reducere a Emisiilor sa fie implementat fie achizitionarea, detinerea si retragerea instrumentelor de carbon, dupa cum urmeaza:

   1. Carbon Solutions fie va (i) organiza un Proiect de Reducere a Emisiilor care urmeaza sa fie implementat, va verifica reducerile de emisii rezultate si va retrage instrumentele de carbon aplicabile rezultate, fie va (ii) achizitiona instrumente de carbon de la terti, egale cu cantitatea masurata si tranzactionata in cadrul Calculatorului de Compensare Individuala si/ sau Calculatorul de Compensare Business, dupa caz, si va pastra si retrage astfel de instrumente de carbon, astfel ca acestea nu vor fi disponibile pentru a fi comercializate sau achizitionate de catre terte parti (cu exceptia cazului in care Carbon Solutions achizitioneaza si pastreaza sau aranjeaza retragerea altor instrumente de carbon echivalente in cantitate cu cele eliminate de Carbon Solutions). Retragerea va avea loc la intervale regulate care urmeaza sa fie definite de catre Carbon Solutions, la discretia sa absoluta, reunind tranzactii pentru diversi clienti din motive de eficienta. 

   2. Proiecte de Reducere a Emisiilor sau Drepturi de Emisie pot fi gasite sau obtinute, in functie de caz, de oriunde in lume si trebuie sa indeplineasca standardele terte parti selectate de catre Carbon Solutions, la discretia sa absoluta. 

   3. In cazul in care orice Proiect de Reducere a Emisiilor nu reuseste sa livreze suficiente Reduceri de Emisii (de exemplu, datorita defectiunilor tehnice sau financiare sau de alta natura), Carbon Solutions va face ca Proiecte alternative de Reducere a Emisiilor sa fie implementate sau va dobandi, pastra si retrage, sau va aranja retragerea, instrumentelor alternative de carbon in masura in care este necesar pentru a compensa deficitul rezultat in Reducerea Emisiilor. Carbon Solutions isi rezerva dreptul de a dobandi, pastra si retrage sau aranja retragerea instrumentelor de carbon de orice fel. 

   4. Reducerile de Emisii obtinute de un Proiect de Reducere a Emisiilor sunt calculate si verificate in conformitate cu metodologiile si procedurile prevazute in normele care guverneaza standardul terta parte pentru care, Reducerile de Emisii au fost contractate. La retragerea instrumentelor de carbon corespunzand cantitatii masurate si tranzactionate in cadrul Calculatorului de Compensare Individual si/sau Calculatorului de Compensare Business, dupa caz, Carbon Solutions isi va fi indeplinit obligatiile care ii revin in ceea ce priveste serviciile de compensare contractate. Carbon Solutions nu va fi raspunzatoare pentru orice litigiu cu privire la validitatea unei reduceri a emisiilor odata ce reducerea emisiilor a fost verificata si emisa. 

   5. Instrumentele de carbon vor fi retrase de catre Carbon Solutions numai in conformitate cu cantitatea masurata si tranzactionata efectiv in cadrul Calculatorului de Compensare Individuala si/sau Calculatorul de Compensare Business, dupa caz, pe o baza de la caz la caz. Pentru motive de claritate, Carbon Solutions nu va avea nicio obligatie de a se retrage orice instrumente de carbon cu exceptia cazului si pana cand taxele Carbon Solutions nu au fost achitate integral de catre client in legatura cu retragerea unor astfel de instrumente de carbon.   Carbon Solutions opereaza un serviciu registru intern in care partile contractante pot alege serviciul Ascuns sau Public. Alegand serviciul Public, datele principale de compensare (cum ar fi Numele persoanei/ Companiei, Numarul de Certificate de Carbon, Perioada de Compensare, Pagina Web) vor fi listate in registrul intern la www.carbonsolutionsglobal.com si vor fi accesibile publicului. In cazul in care partea contractanta alege serviciul Ascuns, datele de mai sus sunt vizibile exclusiv pentru partea contractanta in sine, dupa autentificare. 

   Serviciul Registru Intern al Carbon Solutions functioneaza online non-stop, prin urmare, retragerile sunt complet si imediat sincronizate si disponibile pentru inspectie la www.carbonsolutionsglobal.com.


  4. Comunicati

   Carbon Solutions ofera instrumente puternice partenerilor sai pentru a ajuta la o comunicare eficienta si pentru a crea un avantaj competitiv. 

   La momentul crearii TAC, aceste instrumente sunt: insigna sau pictograma si certificatul pentru pagini web, micro site-ul de tip pop-up, certificatul pentru compensare generala, calculatorul iframe, suportul tehnic gratuit si un sistem de afiliere. Paginile web client sunt, de asemenea, listate pe pagina noastra web. Aceste instrumente sunt disponibile pentru perioada pentru care un client si-a compensat emisiile. 

   Carbon Solutions lucreaza continuu la servicii suplimentare de comunicatii off-line si instrumente de marketing, de exemplu Marketing Blue, PR, CSR, Formare si Workshop-uri.

 7. Comanda

  In cazul in care o parte contractanta a acceptat electronic un acord, Carbon Solutions va confirma imediat primirea acceptarii pe cale electronica. Pana cand primirea acceptarii nu a fost confirmata, partea contractanta poate anula acordul. 

  In cazul in care acordul este incheiat in format electronic, Carbon Solutions va lua masurile tehnologice si organizatorice necesare pentru a proteja transferul de date si a se asigura ca acest lucru are loc intr-un mediu on-line securizat. Daca partea contractanta opteaza pentru o metoda de plata electronica, Carbon Solutions va lua, de asemenea, masuri de securitate adecvate. 

  Carbon Solutions poate, in limitele legale, aduna informatii cu privire la capacitatea unei parti contractante de a-si indeplini obligatiile de plata, precum si alte fapte si factori relevanti din punctul de vedere al partii contractante responsabile pentru incheierea unui astfel de acord la distanta. In cazul in care, pe baza acestor informatii, Carbon Solutions are motive sa nu incheie un acord, atunci Carbon Solutions este motivata legal pentru a refuza o comanda sau cerere sau pentru a atasa conditii speciale pentru completarea unei comenzi sau indeplinirea unei cereri.

 8. Plata

  Clientul intelege ca incheierea acestui acord inseamna trimiterea unei comenzi de achizitie catre Carbon Solutions, iar cartea de credit a clientului va fi incarcata cu suma achizitiei dand clic pe butonul de cumparare sau, cu conditia ca aceasta optiune este disponibila si selectata, clientul va fi facturat pentru aceasta suma. 

  Carbon Solutions are dreptul de a retine toate serviciile si produsele, si de a nu completa nicio comanda de achizitie pana cand nu este platita in intregime.

 9. Livrare

  Carbon Solutions va avea grija extrema atunci cand primeste si completeaza comenzile pentru produse si in timp ce evalueaza cererile pentru furnizarea serviciilor. 

  Punctul de livrare este adresa pe care partea contractanta a adus-o la cunostinta Carbon Solutions. 

  Carbon Solutions va completa comenzile acceptate intr-un interval de timp profesional care sa nu depaseasca 30 de zile, cu exceptia cazului in care o perioada de livrare mai mare a fost convenita. Daca Carbon Solutions a citat o perioada de livrare specifica, aceasta este considerata a fi o indicatie. In cazul in care livrarea este intarziata sau o comanda nu este livrata integral, apoi partea contractanta va fi informata cu privire la statutul comenzii intr-un termen de o luna de la plasarea comenzii. In acest caz, partea contractanta are dreptul de a dizolva acordul fara niciun cost, precum si sa solicite compensarea oricaror daune suferite. 

  In cazul dizolvarii in conformitate cu sectiunea anterioara, suma platita catre Carbon Solutions de catre partea contractanta va fi rambursata cat mai curand posibil in termen de 30 de zile de la dizolvare. 

  In cazul in care livrarea unui produs comandat se dovedeste a fi imposibila, Carbon Solutions va face un efort pentru a oferi un articol similar ca un inlocuitor. Cel tarziu la livrare, Carbon Solutions va comunica in mod clar si cuprinzator ca un articol inlocuitor a fost furnizat. Exceptiile la dreptul de retragere nu se aplica la elementele inlocuitoare. Costurile de returnare a livrarii vor fi acoperite de Carbon Solutions. 

  Riscurile asociate cu deteriorarea si/sau pierderea unui produs apartin Carbon Solutions pana in momentul livrarii catre partea contractanta cu exceptia cazului in care s-a convenit altfel in mod expres. 

  Carbon Solutions nu poate fi trasa la raspundere pentru erorile de tiparire pe produsele sale ca urmare a unor informatii incorecte furnizate de partea contractanta. Acelasi lucru este valabil pentru orice alte informatii furnizate de catre partea contractanta, inclusiv datele referitoare la adresa si detaliile de livrare, etc.

 10. Garantie

  Carbon Solutions garanteaza faptul ca produsele respecta termenii acordului, specificatiile mentionate in descrierea produsului, asteptarile rezonabile de fiabilitate si/sau functionalitate si toate conditiile legale si/sau cerintele de reglementare asa cum au fost stabilite de guvern, in vigoare la data incheierii acordului. 

  O garantie oferita de Carbon Solutions, producator sau importator nu diminueaza drepturile si obligatiile partii contractante catre Carbon Solutions, in cazul in care Carbon Solutions nu isi indeplineste integral obligatiile pe baza legii si/sau termenii acordului la distanta.

 11. Crearea unui contract

  Un contract (sau in alte cuvinte: acord) este incheiat printr-o comanda plasata de un client utilizand formularul de comanda furnizat pentru acest scop prin intermediul Internetului si iar acceptarea sa ulterioara de catre Carbon Solutions. O astfel de acceptare este supusa confirmarii faptului ca plata pentru costul compensarii a fost primita. La primirea platii de catre Carbon Solutions pentru VER pe care clientul intentioneaza sa le achizitioneze asa cum este descris mai sus, VER sunt retrase permanent de pe piata. VCU si VER GS vor proveni dintr-un portofoliu al unui proiect definit de Carbon Solutions. Mai multe informatii cu privire la portofoliile disponibile in acest moment si valabile pot fi gasite pe pagina web a Carbon Solutions.

 12. Cookies

  Respectand legislatia Uniunii Europene (UE) pentru vizitatorii provenind din UE, Carbon Solutions va solicita permisiunea de a plasa cookies in calculatorul dumneavoastra, atat pentru a imbunatati experienta dumneavoastra cat si pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim pagina web.

 13. Politica de confidentialitate

  Datele de inregistrare si alte anumite informatii despre dumneavoastra se supun Politicii noastre de Confidentialitate. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care Carbon Solutions proceseaza si protejeaza datele personale, cititi textul la http://www.carbonsolutionsglobal.com/politica-de-confidentialitate

 14. Incetare

  Sunteti de acord ca Carbon Solutions, la discretia sa absoluta, poate stopa utilizarea serviciilor de catre dumneavoastra daca Carbon Solutions considera ca ati incalcat sau ati actionat inconsistent cu litera sau spiritul TAC. Carbon Solutions poate, de asemenea, la discretia sa si oricand, intrerupe furnizarea serviciului, sau oricare parte a acestuia, cu sau fara notificare. Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciu in conformitate cu prevederile acestor TAC poate fi efectuata fara preaviz. Mai mult, sunteti de acord ca Carbon Solutions nu va fi responsabila in fata dumneavoastra sau a oricarei terte parti pentru orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciu.

 15. Marci inregistrate & drepturi de autor

  Fara a aduce atingere dispozitiilor prevazute in alta parte in acesti termeni, Carbon Solutions pastreaza drepturile si autorizatiile la care are dreptul pe baza legilor dreptului de autor. 

  Orice media creat(a) de Carbon Solutions, de exemplu www.carbonsolutionsglobal.com, in cadrul unui acord, inclusiv, dar nu limitat la design, schite, desene, filme, software, text, inregistrari audio, fisiere electronice, alte materiale si produse surpriza, raman proprietatea Carbon Solutions, indiferent daca acestea au fost predate partii contractante sau altei terte parti, cu exceptia cazului in care s-a convenit altfel. 

  Orice media furnizat(a) de Carbon Solutions, inclusiv, dar nu limitat la design, schite, desene, filme, software, text, inregistrari audio, fisiere (electronice), alte materiale si produse surpriza, trebuie sa fie utilizate exclusiv de partea contractanta si nu pot fi reproduse, publicate sau in alt mod partajate cu terte parti, fara acordul expres al Carbon Solutions cu exceptia cazului in natura media furnizat(a) sugereaza altfel. 

  Carbon Solutions isi rezerva dreptul de a utiliza orice informatie obtinuta prin executarea ordinelor de lucru pentru alte scopuri in masura in care informatiile confidentiale nu sunt impartasite cu parti terte. 

  Tot continutul paginii web este proprietatea exclusiva a Carbon Solutions si nu poate fi reprodus sau publicat in nici un fel fara acordul expres scris al Carbon Solutions.

 16. Colectarea datelor

  1. Informatii colectate de serverul nostru web

   Serverul web al Carbon Solutions nu colecteaza in mod automat sau recunoaste informatii despre vizitatorii individuali ai paginii web, cum ar fi informatii despre domeniu sau adresa de e-mail. Informatiile anonime, cum ar fi numarul de vizitatori ai paginii web intr-o perioada determinata, sunt colectate in scopuri statistice, dar nu pot fi utilizate pentru a identifica un utilizator individual. Daca faceti o donatie online Trustului, un cod de referinta cu ID-ul donatiei este generat de sistemul nostru de procesare a donatiilor. Aceasta este singura informatie retinuta de catre noi, in scopul de a urmari modul in care si atunci cand au fost facute donatii (a se vedea Sectiunea 11 Cookies). Acest cod al donatiei, de asemenea, ne permite sa facem trimiterea la orice donatii potential frauduloase.

  2. Informatii pe care le colectam

   Carbon Solutions colecteaza numai informatii care sunt furnizate in cunostinta de cauza si in mod voluntar, cum ar fi datele de contact ale clientilor, informatiile din sondaje si/sau inregistrarile pe pagina web. 

   Informatiile pe care le colectam sunt folosite pentru a imbunatati continutul paginii noastre web si pentru a contacta vizitatorii paginii web in scopuri de marketing.

  3. Inmagazinarea informatiei

   Avem masuri de securitate adecvate in vigoare in facilitatile noastre fizice pentru a va proteja impotriva pierderii, utilizarii inadecvate sau modificarii informatiilor pe care le-am colectat de la dumneavoastra pe pagina noastra web. 

   Pentru detalii suplimentare, consultati Politica noastra de Confidentialitate la http://www.carbonsolutionsglobal.com/politica-de-confidentialitate

 17. Politica de rambursare

  La achizitionarea oricarui produs sau serviciu, partea contractanta are posibilitatea de a anula acordul fara nici o explicatie intr-o perioada de 14 (paisprezece) zile. Aceasta perioada incepe in ziua in care produsul este primit de catre partea contractanta sau de un tert care actioneaza in numele lor. 

  In aceasta perioada, partea contractanta va manipula produsul si ambalajul cu grija. Partea contractanta va desface sau folosi un produs numai in masura in care este posibil sa evalueze daca doreste sau nu sa pastreze produsul. In cazul in care partea contractanta decide sa faca uz de dreptul sau de retragere, atunci va returna produsul si toate atributele asociate, in starea lor originala daca este posibil in mod rezonabil, si ambalajul la Carbon Solutions in conformitate cu instructiunile rezonabile si clare oferite de Carbon Solutions. 

  Va rugam sa tineti cont ca serviciile si/sau produse de pe www.carbonsolutionsglobal.com pot fi facute la comanda si, prin urmare, nu pot fi returnate.

 18. Legi aplicabile

  Acest acord si orice disputa, controversa, proceduri sau cerere de orice natura care rezulta din sau in orice fel legate de acest acord sau crearea acestuia (inclusiv orice dispute non-contractuale sau cereri), vor fi guvernate si interpretate in conformitate cu legislatia din Regatul Unit. 

  Aceasta versiune a Termenilor si Conditiilor este in vigoare incepand cu 1 Iulie 2012.

 
Recomanda::