Servicii de compensare a emisiilor de dioxid de carbon

Faptul ca sunteti carbon neutru, demonstreaza ca va pasa si ca va asumati responsabilitatea pentru mediul inconjurator, iar acest fapt, la randul sau, creste loialitatea clientilor.
Oferim servicii profesionale si personalizate de compensare a emisiilor de dioxid de carbon, precum si un portofoliu extins de proiecte verzi certificate, pentru a va ajuta in eforturile pentru asigurarea sustenabilitatii prin eliminarea emisiilor de dioxid de carbon. Sprijinirea proiectelor de compensare a emisiilor de dioxid carbon va aduce urmatoarele beneficii:
  • Veti face un pas important, rapid si simplu, in directia realizarii carbon neutralitatii si a activitatilor sustenabile.
  • Cumparand credite de carbon veti putea sustine un proiect ecologic compensand in mod proportional propriile emisii de gaze cu efect de sera.
  • Sprijinul dumneavoastra pentru un proiect verde este esential, dat fiind ca astfel de proiecte nu pot fi realizate fara o sustinere financiara provenind din activitati de compensare a emisiilor de dioxid de carbon.
  • Veti demonstra atitudinea dumneavoastra responsabila fata de mediu, care duce la cresterea loialitatatii clientilor, partenerilor si angajatilor.


De ce CSG?

Sistem transparent de compensare a carbonului

Unic pe piata, registrul nostru online va permite sa urmariti intotdeauna unde se duc banii dumneavoastra, in fiecare etapa a proiectului pe care l-ati selectat, astfel incat sa puteti fi siguri ca ei vor ajunge la destinatie.

Utilizarea registrului nostru intern va permite sa monitorizati fiecare credit de carbon, cu ajutorul numarului de serie unic, in ordine cronologica, inclusiv cine l-a folosit, cand si in ce scop. Registrul nostru intern va permite, de asemenea, sa vizualizati date din registrele internationale oficiale, utilizate pentru administrarea creditelor de carbon.

Vezi registrul nostru intern aici! !

Certificare / Bureau Veritas

Sistemul nostru de compensare a emisiilor de carbon este primul sistem din lume, certificat de catre o agentie independenta, numita Bureau Veritas . Aceasta certificare inseamna ca aveti posibilitatea de a utiliza cea mai sigura si usor de urmarit metoda de calcul a amprentei de carbon, precum si cele mai eficiente servicii de compensare a emisiilor de carbon, existente pe piata la ora actuala.

Vezi certificatul nostru aici !

 
Recomanda::