Managementul emisiilor de carbon, Strategie a emisiilor de carbon

Managementul emisiilor de carbon inseamna examinarea si reducerea lor la zero in domeniile in care se pot obtine reduceri ale costurilor prin optimizarea consumului de energie si de materii prime, precum si prin gestionarea deseurilor.
Pentru o companie cu o strategie de business pe termen lung, managementul emisiilor de carbon ar trebui sa reprezinte o preocupare centrala. Managementul emisiilor de carbon implica o gama larga de activitati, de la stabilirea lucrarilor, trecand prin elaborarea planurilor de actiune pana la punerea in aplicare a acestora, si tot ceea ce ofera o imagine de ansamblu a intregii activitati a companiei, din punct de vedere al emisiilor de carbon.

O evaluare a emisiilor de carbon ale unei companii acopera mai multe domenii, de la caracteristicile consumului de energie si de materii prime, pana la gestionarea deseurilor, si chiar a deplasarilor angajatilor companiei. De fapt, ea trebuie sa ia in considerare fiecare factor care poate contribui la crearea amprentei de carbon a companiei.

Avantajul real al managementului emisiilor de carbon este ca puteti descoperi zonele in care amprenta de carbon, precum si costurile de productie, pot fi reduse. Un alt aspect pozitiv este ca, pentru a analiza diferitele tipuri de emisii, este utilizata o unitate de masura comuna. Aceasta este asa-numita „tona de dioxid de carbon echivalent” (tCO2e), care faciliteaza compararea diferitelor perioade si masurarea exacta a efectelor planurilor de activitate implementate. Pe baza informatiilor astfel descoperite, o companie isi poate dezvolta propria strategie a reducerii emisiilor de carbon, un model de business durabil si, de asemenea, cultura sa corporativa.

In timpul procesului de management al emisiilor de carbon, descoperim si analizam punctele critice in ceea ce priveste consumul de energie si de materii prime. Intelegerea acestora ne furnizeaza cunostintele necesare pentru a propune reorganizarea si optimizarea activitatilor unei companii, fara interventii serioase, insa cu efect considerabil. Daca este necesar, putem oferi si servicii de consultanta pentru clientii nostri, in scopul de a-i ajuta sa-si optimizeze activitatile, prin modernizarea tehnologiilor pe care deja le folosesc.


De ce sa alegeti CSG?

Avem o echipa de profesionisti cu o experienta considerabila, o retea internationala extinsa de parteneri si o baza stabila de software - ceea ce ne permite sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate;
Tratam fiecare client in mod special: oferim intotdeauna servicii complet personalizate care satisfac nevoile clientilor nostri, si de asemenea sunt accesibile;
Noi suntem partenerul dumneavoastra stabil, capabil de a rula oricare dintre activitatile de management al emisiilor de carbon. Suntem alaturi de dumneavoastra pentru a va sprijini in intregul proces, de la masurarea amprentei de carbon si formularea strategiei de reducere a emisiilor, pana la punerea ei in aplicare;
Special pentru dumneavoastra, vom pregati o oferta personalizata pentru a va compensa amprenta de carbon;
Clientii nostri pot obtine un avantaj competitiv datorita serviciilor noastre unice de management al emisiilor de carbon, bazate pe o comunicare activa;
In calitate de client al nostru, puteti economisi timp, energie si bani astfel incat sa puteti dedica toate resursele existente, domeniului principal de activitate al companiei dumneavoastra.
 
Recomanda::