Miért a CSG?

A Carbon Solutions Global a karbonpiac leginnovatívabb szereplője!
The Gold Standard Foundation
Cégünk olyan egyedi megoldásokat kínál és valósít meg, melyek kivétel nélkül hozzájárulnak a környezet megóvásához és a fenntartható fejlődés eléréséhez, világszerte, bármely piaci szektorról is legyen szó. A Carbon Solutions nem csak a környezettudatosság fontosságát ismerte fel, hanem azt a tényt is, hogy az üzleti vállalkozások számára a környezettudatos működés bevezetése csak akkor lehet vonzó alternatíva, ha az az adott vállalkozás számára mérhető gazdasági megtérülést képvisel.

Hitelesség / Bureau VeritasÁtlátható és transzparens rendszer

Cégünk, a piacon egyedülálló módon, egy online nyilvántartási rendszeren keresztül lehetővé teszi, hogy Ön végig nyomon követhesse a pénze útját egészen a kiválasztott projektig, így megbizonyosodhat róla, hogy pénze valóban jó helyre került.

Belső regiszterünkben időrendben követheti végig, hogy az adott, egyedi sorszámmal rendelkező karbon kreditet ki, mikor és milyen céllal használta fel. Belső regiszterünk továbbá betekintést enged Önnek a karbon kreditek központi nyilvántartására szolgáló hivatalos, nemzetközi regiszter adatbázisába is.

Zöldmarketing szolgáltatások

Professzionális karbonmenedzsment szolgáltatásaink kiegészítéseként, célunk, hogy hatékony kommunikációs eszközökkel is támogassuk ügyfeleinket abban, hogy minél nagyobb üzleti sikereket érjenek el környezetvédelmi törekvéseiken keresztül.
 
Ajánlom: