Rólunk

A Carbon Solutions Global professzionális tanácsadással és projektmenedzsmenttel foglalkozó cég, a nemzetközi karbonipar leginnovatívabb szereplője. Cégünk különleges szerepe a környezetvédelmi szektorban abból ered, hogy üzleti modellünk a társadalom és az üzleti szféra szereplőinek széles rétegét képes elkötelezni a fenntartható és alacsony karbongazdálkodású életmód és működés mellett.

A környezettudatosság megtérül

A CSG olyan egyedi üzleti modellt honosított meg az iparágban, mely a karbonpiaci lehetőségek kiaknázásával ad hatékony és eredményes válaszokat napjaink felgyorsult világának környezetvédelmi kihívásaira. Üzleti modellünk sikere abban rejlik, hogy – a környezetvédelmet üzleti alapokra helyezve – olyan megoldásokat kínálunk, melyek egytől egyig szem előtt tartják az egyéni és üzleti érdekeket is a környezeti érdekek mellett, azaz minden egyes szolgáltatásunkkal bebizonyítjuk, hogy a környezettudatosság megtérül.

Fenntarthatóság Londontól Pekingig

A CSG megalapítása óta rohamos tempóban fejlődik, s ennek eredményeképp cégünk mára egy öt országban működő, közel ötven embert foglalkoztató nemzetközi vállalatcsoporttá nőtte ki magát. A cég központja Londonban van, az operatív vezetést a budapesti központ látja el, míg az egyes projektszintű és részfeladatokat a bukaresti és pekingi irodáink kezelik.
 
Ajánlom: