Ellentételezés

Karbonsemlegességével nyilvánvalóvá teszi környezet iránti felelősségvállalásának tényét, s ezzel növeli vásárlói elköteleződését.
Cégünk professzionális, személyre szabott karbonsemlegesítési szolgáltatásokat és hitelesített zöld projektek széles palettáját kínálja Önnek fenntarthatósági és karbon csökkentési törekvéseinek megvalósításához. Az ún. kibocsátás-csökkentési projektek (carbon offsetting projects) támogatása több okból is előnyös az Ön számára:
  • Egyszerűen és gyorsan tehet egy jelentős lépést a karbonsemlegesség, azaz a fenntartható működés elérése felé.
  • Karbon kredit vásárlás útján saját károsanyag-kibocsátásával pontosan azonos mértékben támogathat egy zöld projektet.
  • Támogatásával életben tart egy zöld projektet, hiszen e projektek a karbon ellentételezés (carbon offsetting) során befolyó támogatások nélkül nem valósulhatnának meg.
  • Ezzel a lépéssel Ön nyilvánvalóvá teszi környezettudatosság iránti felelősségvállalásának tényét, s ezzel növeli fogyasztói, partnerei, munkatársai elköteleződését.

Miért a CSG?

Átlátható és transzparens rendszer

Cégünk, a piacon egyedülálló módon, egy online nyilvántartási rendszeren keresztül lehetővé teszi, hogy Ön végig nyomon követhesse a pénze útját egészen a kiválasztott projektig, így megbizonyosodhat róla, hogy pénze valóban jó helyre került.

Belső regiszterünkben időrendben követheti végig, hogy az adott, egyedi sorszámmal rendelkező karbon kreditet ki, mikor és milyen céllal használta fel. Belső regiszterünk továbbá betekintést enged Önnek a karbon kreditek központi nyilvántartására szolgáló hivatalos, nemzetközi regiszter adatbázisába is.

Belső regiszterünket itt tekintheti meg !

Hitelesség / Bureau Veritas

Cégünk karbon ellentételezési rendszere és folyamata a világon elsőként nyerte el egy független minősítő szerv, a Bureau Veritas hitelesítését. E hitelesítés egyet jelent a maximálisan biztonságos és nyomon követhető karbonlábnyom-számítás és ellentételezés lehetőségével, mely cégünk ügyfeleként az Ön számára is elérhető.

A tanúsítványt itt tekintheti meg !

 
Ajánlom: