De ce sa alegeti CSG?

Carbon Solutions Global este cel mai inovator furnizor
de servicii de compensare a emisiilor de carbon de pe piata!
The Gold Standard Foundation
Oferim si implementam solutii unice care contribuie la conservarea mediului si la realizarea sustenabilitatii, indiferent in ce sector de piata activati. Noi, cei de la Carbon Solutions, nu numai ca recunoastem importanta constientizarii problemelor de mediu, dar tinem cont si de faptul ca introducerea unor actiuni responsabile poate sa devina o alternativa atractiva pentru o companie, daca aceasta aduce avantaje reale, ce pot fi masurate in termeni economici.

Certificare / Bureau Veritas


Sistem transparent

Unic pe piata, registrul nostru online va permite sa urmariti intotdeauna unde se duc banii dumneavoastra, in fiecare etapa a proiectului pe care l-ati selectat, astfel incat sa puteti fi siguri ca ei vor ajunge la destinatie.

Utilizarea registrului nostru intern va permite sa monitorizati fiecare credit de carbon, cu ajutorul numarului de serie unic, in ordine cronologica, inclusiv cine l-a folosit, cand si in ce scop. Registru nostru intern va permite, de asemenea, sa vizualizati date din registrele internationale oficiale, utilizate pentru administrarea creditelor de carbon.

Servicii de marketing ecologic

Pentru a completa serviciile noastre de management al emisiilor de carbon, scopul nostru este sa oferim clientilor nostri instrumente eficiente de comunicare, astfel incat eforturile lor pentru protejarea mediului sa aiba succesul scontat.
 
Recomanda::