Despre noi

Carbon Solutions Global este o companie care ofera consultanta de specialitate si management de proiect, cel mai inovator jucator din industria internationala a reducerii emisiilor de carbon. Rolul nostru in sectorul ecologic se datoreaza modelului de afaceri pe care il promovam. Acest model este capabil sa determine o miscare de anvergura in ceea ce priveste adoptarea unui stil de viata sustenabil, cu emisii daunatoare reduse, atat la nivelul societatii cat si in mediul de afaceri.

Recompensa constientizarii problemelor de mediu

Prin exploatarea oportunitatilor de pe piata emisiilor de carbon, CSG a introdus un model unic de afaceri, capabil sa ofere raspunsuri eficiente la provocarile de mediu cu care ne confruntam astazi. Succesul modelului nostru de afaceri consta in faptul ca, prin comercializarea unor modalitati de protectie a mediului, venim cu solutii ce iau in considerare nu doar interesele de mediu ci si pe acelea ale persoanelor fizice si juridice. De fapt, serviciile noastre ofera o recompensare reala pentru constientizarea problemelor de mediu.

Sustenabilitate de la Londra la Beijing

De la infiintarea sa, CSG s-a extins intr-un ritm foarte rapid. Ca urmare, compania a devenit un grup internațional, ce cuprinde aproape cincizeci de membri si opereaza in cinci tari. Sediul central se afla la Londra, managementul operational este condus de la biroul din Budapesta, in timp ce sarcinile aferente proiectelor individuale sunt gestionate de catre birourile noastre din Beijing si Bucuresti.
 
Recomanda::