Finantarea de carbon

Dezvoltarea de proiecte de reducere a emisiilor de carbon

Serviciile noastre de finantare de carbon ofera proiecte ecologice, cu un flux de venituri stabile si cu investitii financiare putine.
Unice pe piata, serviciile noastre de finantare de carbon ofera o solutie ce cuprinde totul, de la expertiza la vanzarile finale. Activitatile noastre variaza de la administrarea emiterii de credite proprii si inregistrarea lor, pana la administrarea completa a vanzarii de credite de carbon provenind de la alte proiecte de pe pietele internationale.
Expertii nostri emit credite in conformitate cu metodologiile existente (sau prin crearea unora noi), in stransa cooperare cu cele mai renumite si validate agentii internationale de certificare. Serviciile noastre de finantare prin credite de carbon asigura un flux de venituri stabile, cu investitii financiare mici, pentru compensarea emisiilor dumneavoastra sau pentru proiectele de reducere a emisiilor, indiferent de localizarea geografica sau de tipul acestor proiecte, (oricat de inovatoare ar fi ele).

Dezvoltarea de proiecte personalizate

Portofoliul nostru de servicii ce include managementul de dezvoltare a proiectelor se adreseaza clientilor care au planuri de business pe termen lung, ce implica mediul, sau care au o strategie CSR (responsabilitatea sociala corporatista) de dezvoltare a unui proiect propriu de reducere a emisiilor de carbon. Expertii nostri va vor elibera de povara dezvoltarii si implementarii unui astfel de proiect, economisindu-va astfel timpul, energia si resursele umane care pot fi mai bine investite in principalele activitati ale companiei dumneavoastra.

Alternative de finantare pentru dezvoltatorii de proiecte

De asemenea, sunt bineveniti investitorii in proiecte de energie ecologica care cauta alternative de finantare pe termen lung!

Prima sedinta de consultanta pentru finantarea de carbon este gratuita. Cereti consultanta gratuita aici !
 
Recomanda::