Adatvédelmi szabályzat

A Carbon Solutions Ltd. (a továbbiakban: „Carbon Solutions” vagy „mi”), amelynek bejegyzett székhelye Dalton House, 60 Windsor Avenue, London UK, SW19 2RR, United Kingdom, cégjegyzékszáma: No. 8100946, elkötelezett az iránt, hogy a www.carbonsolutionsglobal.com összes látogatójának (a továbbiakban: „látogató” vagy „Ön”) adatait (Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-71836/2014, NAIH-71837-2014, NAIH-71835/2014) biztonságosan kezelje, továbbá gondoskodjon bármely és minden olyan információ védelméről, amit Ön megad nekünk. Valljuk, hogy az Ön számára különösen fontos annak megismerése, milyen módon kezeljük azokat az adatokat, amiket Ön megadhat a www.carbonsolutionsglobal.com weboldalon (a továbbiakban: „Weboldal” vagy „Webhely”), továbbá hogy tisztában legyen az internet és más kommunikációs hálózatok használatára vonatkozó adatkezelési gyakorlatunkkal.

Azáltal, hogy Ön regisztrál bármely olyan szolgáltatásra, ami jelen Weboldalon keresztül érhető el, vagy igényli valamely kiadványunkat vagy szolgáltatásunkat, illetve információt ad meg nekünk, egyúttal beleegyezését adja, hogy a jelen Adatvédelmi nyilatkozat feltételeinek megfelelő módon személyes adatokat gyűjtsünk, kezeljünk és továbbítsunk Önről.

Milyen információkat gyűjtünk

A látogatóktól általában nem kérjük, hogy bármilyen információt megadjanak magukról a Weboldalunk meglátogatásakor. Webszervereink a domain neveket, nem pedig az e-mail címeket gyűjtik össze a látogatások alkalmával. Viszont a jelen Weboldalnak vannak olyan részei is, ahol szükség lehet arra, hogy Ön személyes adatokat adjon meg egy meghatározott cél érdekében, például azért, hogy eljuttathassunk Önhöz olyan információkat, amelyeket Ön kért tőlünk. Olyan esetekben is megadhat személyes adatokat, amikor például online űrlapokon keresztül e-mail üzenetet küld nekünk, vagy más módon közöl információkat (telefonon, faxon, postai levélben). Az Öntől begyűjtött információk kiterjedhetnek, de nem korlátozódnak a következőkre:
  1. az Ön megszólításához használt cím, az Ön neve, lakcíme, vezetékes és mobiltelefonszámai, faxszáma és e-mail címe;
  2. a vállalkozása elnevezése, az Ön munkaköre, beosztása, az üzleti szféra, ahol a vállalkozása működik, illetve a céges elérhetőségének adatai;
  3. annak a részletei, hogy Ön milyen formában szeretné megkapni tőlünk és/vagy a kiválasztott harmadik személyektől a kért információkat;
  4. olyan adatok, amelyeket azzal a céllal gyűjtünk össze, hogy ki tudjunk küldeni Önnek információs csomagokat a kezdeményezéseinkről, tevékenységeinkről és programjainkról;
  5. olyan adatok, amelyeket azzal a céllal gyűjtünk össze, hogy ki tudjunk küldeni Önnek információkat az energia hatékony felhasználásával összefüggő szolgáltatásainkról és termékeinkről.


A Carbon Solutions lehetőségei szerint:
  1. felajánlja, hogy e-mailben friss híreket és közleményeket küldjön Önnek a tevékenységeivel kapcsolatban. Az Ön által korábban megadott adatokat felhasználhatjuk arra, hogy az ilyen típusú kommunikációt eljuttassuk Önhöz;
  2. összegyűjti az Önnel kapcsolatos információkat e-mail-ekből, a postai úton érkezett leveleiből vagy az Ön telefonhívásai alapján, továbbá bármely egyéb kommunikációból, amit Ön felénk küld vagy velünk folytat;
  3. automatikusan is begyűjt további információkat az Ön látogatásairól a Webhelyen (pl. a webszervereink eltárolják az Ön IP címét, amikor a Webhely oldalait megtekinti).


Felhívjuk figyelmét, hogy nem kötelező megadnia nekünk semmiféle további, általunk kért információt, ami nem szükséges vagy ésszerű abból a szempontból, hogy Ön igénybe vehesse a kért szolgáltatásokat.

Amennyiben Ön 16 éves vagy fiatalabb, kérjük, szerezzen be egy hozzájárulást valamelyik szülőjétől vagy a gyámjától, mielőtt bármiféle személyes adatát megadná nekünk. Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen beleegyező nyilatkozattal, akkor nem adhatja meg nekünk a személyes adatait.

Hogyan használjuk fel az információkat

A domain nevekkel kapcsolatban összegyűjtött információkat rendszerfelügyeleti célokra használjuk: Weboldalunk használatára vonatkozó statisztikák elkészítésére és a rajta található tartalmak fejlesztésére.

Ha egyéb személyes adatait, például a nevét és e-mail címét gyűjtjük be az Ön hozzájárulásával, ez általában úgy történik, hogy a begyűjtés idején tudatjuk Önnek, hogyan fogjuk felhasználni az adott személyes adatot. Az alábbi célok elérése érdekében felhasználhatjuk az Ön által megadott vagy a Weboldalon keresztül begyűjtött személyes adatait:
  1. az Ön által kért információk eljuttatása Önhöz, vagy az Ön által kért szolgáltatások nyújtása (ideértve az olyan feliratkozásokat is, amelyek segítségével Ön tájékoztatást kaphat tevékenységeinkről);
  2. az Ön regisztrálása, hogy hozzáférhessen a Carbon Solutions weboldal eszközeihez;
  3. az Ön hozzánk beküldött kérdéseire adott válaszaink eljuttatása Önhöz, vagy az Ön által a saját adataira vonatkozóan beküldött kérései feldolgozása;
  4. általánosságban véve a szolgáltatásaink nyújtása vagy testre szabása;
  5. fiókkezelés, és a csak feliratkozással elérhető szolgáltatásaink adatbázisának kezelése;
  6. a Carbon Solutions és programjai reklámozása, ideértve piackutatási kampányok lebonyolítását is (pl. a programok hatékonyságára vonatkozóan);
  7. információk tárolása referenciaként vagy általános erőforrásként;
  8. a Webhely használatának megkönnyítése az Ön számára, illetve hozzáférés biztosítása Önnek a Webhely minden részéhez;
  9. a szolgáltatások és információk megtalálásának megkönnyítése az Ön számára;
  10. bűnmegelőzés, illetve esetlegesen az elkövetővel szembeni büntetőeljárás elősegítése, ha indokolt.


A Carbon Solutions kötelezi magát, hogy a vele szervezeti kapcsolatban nem álló harmadik személyek felé nem értékesíti, hozza kereskedelmi forgalomba vagy adja bérbe az Ön személyes adatait, kivéve ha Ön ehhez hozzájárulását adta, illetve a jelen Adatvedelmi nyilatkozat erre vonatkozó rendelkezést tartalmaz.

Ön kifejezetten engedélyezi számunkra adatainak felhasználását arra, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel, amikor a szolgáltatásainkról meg szeretnénk tudni a véleményét, illetve amikor alkalmanként értesíteni szeretnénk a Webhelyet vagy szolgáltatásainkat érintő fontosabb változásokról vagy fejleményekről.

Jelen Webhely használatával Ön hozzájárul, hogy a fent leírt célokra felhasználhassuk az Ön személyes adatait.

Sütik (cookies)

A sütik (cookies) kis mennyiségű információt tartalmazó fájlok, amiket mi az Ön számítógépen tárolhatunk (miután Ön regisztrált a Weboldalon), amik lehetővé teszik a webszerverünknek, hogy bizonyos információkat gyűjtsön össze az Ön webböngészőjéből. A sütik önmagukban nem azonosítják az egyes felhasználót, csak az általa használt számítógépet. A sütik és más hasonló technológiák egyszerűbbé teszik az Ön számára a bejelentkezést és a Webhely használatát a későbbi látogatásai alkalmával (pl. tárolhatják azokra a rendeléseire vonatkozó adatokat, amiket leadott vagy később le akar adni a webáruházban). Azt is lehetővé teszik számunkra, hogy nyomon kövessük a Weboldal forgalmát, hogy Önt azonosítani tudjuk a Webhely felkeresésekor, hogy a Webhely tartalmát testre szabjuk az Ön számára, illetve hogy egyrészt Ön képes legyen tranzakciókat végrehajtani, másrészt hozzá tudjon férni a fiókjában található információkhoz. A sütik csupán arról tárolnak információt, hogy a Webhely mely részeit látogatta meg egy adott számítógép, és mennyi ideig tartott a látogatás. Az a tény, hogy Ön engedélyezi számunkra egy süti létrehozását, nem ad számunkra hozzáférést a számítógépe többi részéhez. Továbbá, nem fogjuk használni a sütiket arra, hogy nyomon kövessük az Ön online aktivitását, miután elhagyta a Weboldalunkat. A sütiket csak az a kiszolgáló számítógép olvassa, amelyik azokat elhelyezte az Ön számítógépén. A sütik semmilyen programkód végrehajtására nem alkalmasak, illetve semmilyen vírust nem tudnak beindítani vagy terjeszteni.

Egyéb weboldalak

Weblapunk az Ön érdeklődésére számot tartó más weboldalakra mutató linkeket is tartalmazhat. Ha azonban Ön ezekre a linkekre kattintva elhagyta Weboldalunkat, akkor tudnia kell, hogy nincs semmilyen befolyásunk az egyéb honlapok felett. Ezért is nem tartozunk semmiféle felelősséggel az Ön által megadott olyan információk védelméért és biztonságáért, amelyeket Ön az egyéb weboldalakon keresztül közöl. Továbbá az egyéb weboldalak nem tartoznak jelen Adatvédelmi nyilatkozat hatálya alá. Ezért legyen óvatos, és mindig nézze meg az adott webhelyre vonatkozó adatvédelmi szabályzatot.

Felelősséget kizáró nyilatkozat

Az Ön adatait olyan ésszerű ideig tároljuk, ami összhangban van az adatkezelés céljával, illetve addig, amíg törvény írja számunkra elő. Összhangban az Egyesült Királyság Adatvédelmi törvényének (Privacy Act, 1988) előírásaival, szigorú fizikai, elektronikus, illetve adatkezelési biztonsági intézkedések szerint járunk el az Ön adatainak védelme érdekében.

Tekintettel arra, hogy az internet működése globális környezetben történik, a személyes adatok interneten keresztül történő összegyűjtése és feldolgozása szükségszerűen magában foglalja az információ továbbítását nemzetközi szinten. Ezért a Webhely böngészése és a velünk elektronikus úton folytatott kommunikáció egyben azt is jelenti, hogy Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy a személyes adatok kezelését ilyen módon végezzük.

A Carbon Solutions semmilyen bankkártya adatot nem tárol, és az Ön által megadott adatokat nem bocsátja harmadik fél rendelkezésére.

Annak ellenére, hogy a Carbon Solutions ésszerű intézkedéseket hozott az Ön vírusokkal és egyéb káros összetevőkkel szembeni védelme érdekében, az internet jellegénél fogva nem lehetséges annak biztosítása, hogy az Ön hozzáférése a Webhelyhez mindig zavartalan vagy hibamentes lesz, illetve hogy a jelen Weboldal, az azt működtető kiszolgáló számítógépek, vagy az e-mailek, amelyeket kiküldünk, nem tartalmaznak vírusokat vagy egyéb káros összetevőket.

Kapcsolatfelvétel

Ha bármilyen észrevétele, kérdése vagy kérése van azzal kapcsolatban, hogy miként használjuk fel az Ön személyes adatait, vagy további információra van szüksége a jelen Adatvédelmi nyilakozatra vonatkozóan, kérjük, ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk a support@carbonsolutions.cc e-mail címen. Ha korábban bele is egyezett abba, hogy személyes adatait a fent részletezett célokra felhasználhassuk, bármikor meggondolhatja magát, és döntéséről tájékoztathat bennünket postai úton vagy e-mailben.

Egyúttal várjuk kérdéseit, illetve minden olyan javaslatát, ami felmerül Önben az Adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatban.

Jelen Adatvédelmi nyilatkozat módosítása

A Carbon Solutions fenntartja magának a jogot, hogy időről időre felülvizsgálja vagy kiegészítse a jelen Adatvédelmi nyilatkozatot. Tanácsoljuk, hogy ezt az oldalt mentse el a könyvjelzői vagy kedvencei közé, és rendszeres időközönként újból nézze át annak érdekében, hogy Ön biztosan az Adatvédelmi nyilatkozat legfrissebb verzióját ismerje. Így mindig tisztában lesz azzal, hogy milyen adatokat gyűjtünk, hogyan használjuk fel és milyen körülmények között adhatjuk ki azokat harmadik személyek részére.

Az Adatvédelmi nyilatkozat jelenlegi verziója 2012. július 1-jétől érvényes.
 
Ajánlom: